Home   |  Contact        
   

  Administrarea afacerilor in comert, turism si servicii


  Forma de învăţământ: CU FRECVENŢĂ
  Acreditat cf. O.M.E.C.T.S. 5483/2011
  Durata studiilor: 2 ani
  Director program AACTS IF: Conf. univ. dr. Golea Pompiliu
  Forma de învăţământ: FRECVENŢĂ REDUSĂ
  Supus evaluării ARACIS
  Durata studiilor: 2ani

  - Planul de invatamant

  PREZENTARE

       Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir" a obtinut din partea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior calificativul "Grad de incredere ridicat",cel mai inalt calificativ ce poate fi acordat unei universitati din Romania. Aceasta certificare a fost acordata la data de 22 iulie 2010, in urma procesului de evaluare institutionala si reprezinta aprecierea calitatii academice de invatamant si cercetare, a activitatii manageriale, a procedurilor interne de asigurare a calitatii, a indeplinirii tuturor criteriilor necesare pentru un proces de invatamant performant.

  Deci, diploma dumneavoastra are o valoare in plus, provenind dintr-o universitate evaluata si incadrata la calificativul maxim de catre o Agentie inscrisa in Registrul European.
  Veti fi absolventul primului sistem national educational de invatamant superior evaluat institutional cu "Grad de incredere ridicat".

  Programul de master este ACREDITAT in urma evaluarii de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului privind aprobarea programelor de studii universitare de masterat evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior. A obtinut cel mai inalt calificativ care se poate acorda programelor de master, "Incredere", garantie a valorii diplomelor noastre si in domeniul studiilor de master.

   

   

 
Acces rapid
 
  Concursuri pentru ocuparea posturilor didactice vacante
Link-uri utile
 
 • Ministerul Educatiei
 • Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri
 • Ministerul Afacerilor Externe

  TURUL UINIVERSITATII

 • Copyright 2011 Toate drepturile rezervate UCDC Home   |  Contact